Προφίλ

Βασίλης Αντωνιάδης

Ο Βασίλης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1979 στην Φρανκφούρτη Γερμανίας από γονείς οικονομικούς μετανάστες.
Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) στην Πολυτεχνική Σχολή - Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και ειδικεύτηκε στους τομείς συγκοινωνιακών έργων. Ακολούθως έλαβε την Μεταπτυχιακή του ειδίκευση στον τομέα της Διαχείρισης Τεχνικών Έργων - MSc.
Το Μάρτιο του 2006 πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Ιανουάριο του 2009 το μελετητικό πτυχίο Δημοσίων Έργων στις κατηγορίες μελετών 10-Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων, 16-Μελέτες Τοπογραφίας, και σήμερα κατέχει την Β' τάξη πτυχίου. Είναι μέλος του συλλόγου Σ.Δ.Α.Τ.Μ.Κ - Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Καστοριάς όπου διετέλεσε Πρόεδρος την περίοδο 2011-2013.

Συνεργάτες

Σωτήρης Πουρφιώτης

Ο Σωτήρης Πουρφιώτης Είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο τμήμα Μηχανολογίας της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Ασχολείται με τον τομέα της τοπογραφίας από το 2008. Είναι μέλος της της Επαγγελματικής –Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. με αριθμό μητρώου 43590.

Ιωάννης Τοτονίδης

Ο Ιωάννης Τοτονίδης γεννήθηκε και κατοικεί στην Καστοριά. Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όπου εκπόνησε την πτυχιακή του εργασία με θέμα: ‘’Περιβαλλοντική Διαχείριση με προοπτικές προβολής και ανάπτυξης του όρους Γράμμου Νομού Καστοριάς ’’ Είναι μέλος της Επαγγελματικής –Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ) με Αριθμό Μητρώου : 48355

TOP